Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох юнаків, яких розшукували на Закарпатті, оперативно знайшли

Двох юнаків, яких розшукували на Закарпатті, оперативно знайшли
Відділ комунікації поліції Закарпатської області інформує, що неповнолітніх вдалося оперативно розшукати.

Правоохоронці Закарпаття встановили місце перебування двох 16-річних юнаків, які напередодні пішли з свого навчального закладу та не повернулися. Підлітків розшукали у смт Королево. Життю чи здоров’ю неповнолітніх нічого не загрожує

Із повідомленням про зникнення двох неповнолітніх учнів ПТУ звернулася директор професійно-технічного училища селища Великий Березний. Жінка повідомила, що юнаки покинули навчальний заклад, нікого не попередивши і на зв’язок не виходять.

Правоохоронці розпочали невідкладні розшукові заходи і короткий час розшукали втікачів.

Встановлено, що двоє неповнолітніх перебували у селищі Королево Виноградівського району, звідки родом один із зниклих.

Користуючись нагодою, поліція звертається до громадян з проханням, якщо ваші діти зникають і вам невідомо їх місцезнаходження, повідомляйте про це одразу поліцію, зателефонувавши на лінію «102» або звернувшись до найближчого відділу поліції.

Зреагувавши оперативно, шанс швидко розшукати дітей, зросте у рази, що допоможе уберегти дітей від негативних наслідків.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: