Вхiд на сайт
Авторизацiя

Украли мобільний: закарпатські полісмени затримали двох юнаків-грабіжників

Украли мобільний: закарпатські полісмени затримали двох юнаків-грабіжників

Працівники кримінальної поліції встановили осіб, які причетні до пограбування підлітка. Злочин скоїли двоє неповнолітніх. Кримінальне провадження розслідується за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікаці поліції Закарпатсько області.

До Мукачівського відділу поліції надійшла заява про грабіж. Заявниця, місцева мешканка повідомила, що від її 13-річного сина у парку по вул. Валенберга невідомі відібрали мобільний телефон. Подія трапилася 2 листопада. За фактом грабежу в поліції розпочали слідство.

Вжитими заходами працівників кримінальної поліції Мукачівського відділу встановлено осіб, причетних до даного кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє хлопців віком 15 та 17 років, мешканці м. Мукачева та смт.Кольчино Мукачівського району. Старший з них раніше вже притягувався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Речовий доказ, мобільний телефон - вилучено. Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Слідчі призначили експертизу. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: