Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться «Пап-джаз-фест-2019»: подробиці

В Ужгороді відбудеться «Пап-джаз-фест-2019»: подробиці
Міжнародний фестиваль відбудеться 11-12 листопада

11-12 листопада в Ужгороді – Міжнародний ромський джазовий фестиваль «Пап-джаз-фест-2019». Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

Музична феєрія фестивалю «Пап-джаз-фест-2019» – 12 листопада о 17.30 в обласному театрі ляльок «Бавка», очікують колективи та окремих учасників із Черкас, Києва, Львова та Ужгорода, а також словацько-угорський колектив під керівництвом Арпада Фаркаша.

Напередодні, 11 листопада в актовій залі Ужгородського музичного коледжу ім. Д. Задора відбудуться конференція, відкрита лекція для студентів і всіх зацікавлених про закарпатських джазменів, становлення українського джазу, музикантів, які стояли біля його витоків та музичних діячів сучасної України.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: