Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де в Україні живе найбільше зареєстрованих переселенців: інфографіка

Де в Україні живе найбільше зареєстрованих переселенців: інфографіка
В Україні 1 мільйон 415 тисяч 635 осіб вважаються внутрішньо переміщеними. Кількість зареєстрованих переселенців збільшилась на 10 тисяч 709 осіб у порівнянні з минулим роком.

Відповідно до даних Міністерства соціальної політики, з 29 серпня до 25 жовтня 2019 року в Донецькій області зареєструвалися 4 тисячі 201 переселенець, пише "Слово і Діло". У Луганській області таких осіб – 1 тисяча 683.

Загальна кількість зареєстрованих переселенців збільшилося на 10 тисяч 709 осіб.

Цікаво, що найбільше тимчасово переміщених осіб зареєстровано в Донецькій області – 498 тисяч 775 осіб. У Луганській області офіційно проживає 275 тисяч 947 переселенців.

Зауважимо, що у серпні Україна виплатила переселенцям 242,6 мільйони гривень матеріальної допомоги. Йдеться про покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг. Ця сума менша, ніж у серпні минулого року. Тоді держава виділила 250,2 мільйона гривень.

Де в Україні живе найбільше зареєстрованих переселенців: інфографіка

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: