Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці, що завдала державі збитків на мільйон гривень, загрожує великий термін за гратами

Закарпатці, що завдала державі збитків на мільйон гривень, загрожує великий термін за гратами

Працівники поліції Закарпаття повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого статтею 191 Кримінального кодексу України, посадовиці відділу освіти Мукачівської РДА. За скоєне мукачівці загрожує позбавлення волі строком до 12 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Сьогодні, 4 листопада, працівники відділу розслідування особливого тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, повідомили про підозру в розтраті майна шляхом зловживання службовим становищем мукачівці, яка займала керівну посаду відділу освіти Мукачівської районної адміністрації.

Як встановили правоохоронці, посадовець уклала кілька угод, які призвели до неправильного визначення ціни, а відповідно — до зайвої оплати за спожитий газ.

Загалом службова особа завдала державі збитку на суму більшу, ніж мільйон гривень.

Діючому начальнику управління слідчі відділу розслідування особливого тяжких злочинів слідчого управління ГУНП в Закарпатській області повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 3 та 5 статті 191 Кримінального кодексу України, тобто «Розтрата чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі». Жінці загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: