Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неспокійна неділя: чотирьох п'яних кермувальників виявили поліціянти на Закарпатті

Неспокійна неділя: чотирьох п'яних кермувальників виявили поліціянти на Закарпатті

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BMW», водій якого рухався з непристебнутим паском безпеки. За кермом автомобіля перебував житель села Королево. Останній мав ознаки алкогольного сп’яніння. Під час проходження тесту на драгері у нього виявлено 1,9 проміле алкоголю у крові.

У селі Нересниця Тячівського району працівники групи реагування виїхали за викликом про ДТП. Як з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «Audi», іноземної реєстрації, не впоравшись з керуванням здійснив наїзд на паркан. За кермом перебував 23-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,86 проміле алкоголю у крові.

У селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили трактор, на якому були відсутні номерні знаки. За кермом транспорту перебував місцевий житель без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. Правопорушника відсторонили від керування та склали відповідний адмінпротокол.

Ще одного п’яного водія за минулу добу задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: