Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зарізав односельця: закарпатця взяли під варту за вбивство

Зарізав односельця: закарпатця взяли під варту за вбивство

Відповідне рішення прийняв сьогодні, 30 жовтня, слідчий суддя Іршавського районного суду. Про це повідомляє Mukachevo. net.

Раніше Mukachevo.net писало, що 24 жовтня, у селі Загаття Іршавського району, виявили тіло людини з ножовими пораненнями. У нанесенні тяжкого тілесного ушкодження чоловіку правоохоронці запідозрили 53-річного односельця загиблого. Правоохоронці з'ясували, що 22 жовтня між ним та загиблим виник конфлікт, під час якого підозрюваний наніс удар ножем господарю будинку.

Як зазначають у прокуратурі Закарпаття, за клопотанням процесуального прокурора слідчим суддею Іршавського районного суду вирішено взяти під варту на 60 діб, підозрюваного у злочині. Наразі правоохоронці ведуть слідство за ч. 2 ст 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: