Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Берегові неповнолітній обікрав родичів

У Берегові неповнолітній обікрав родичів
Співробітники кримінальної поліції відділів впродовж доби встановили осіб, яких обґрунтовано підозрюють у вчинені крадіжок чужого майна. За обома фактами розпочато слідство.

Вчора, 28 жовтня, співробітники Берегівського відділу поліції затримали 17-річного місцевого жителя, який розшукувався правоохоронцями за вчинення крадіжок. В ході розслідування встановлено, що неповнолітній вночі розбив вікно на будинку родичів та викрав два золоті перстні, вартістю близько 20 тисяч гривень.

Крадія поліцейські розшукали, викрадені речі від нього вилучили. За фактом крадіжки з проникненням у поліції розпочато слідство за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Зараз юнака перевіряють на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Берегівщини.

Крадіжку з магазину у смт.Солотвино розкрили тячівські поліцейські. На місцевому магазині сувенірних товарів невідомий вночі пошкодив двері та викрав товар на суму близько 2 тис.грн.

Причетного до злочину оперативно встановили співробітники кримінальної поліції Тячівського відділу. Ним виявися 20-річний мешканець селища Солотвино. Крадений товар, як речові докази у злочині, вилучили. За фактом крадіжки з проникненням (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України) розпочато розслідування. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

У Берегові неповнолітній обікрав родичів
У Берегові неповнолітній обікрав родичів

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: