Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову алкоголь: аж шістьох п'яних водіїв затримали поліціянти Закарпаття минулої доби

Знову алкоголь: аж шістьох п'яних водіїв затримали поліціянти Закарпаття минулої доби

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У місті Хуст ввечері сталася автопригода. Водій автомобіля марки «ВАЗ» не впорався з керуванням і в’їхав у місцевий магазин. Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування тест показав 4 проміле алкоголю в крові.

У селі Домбоки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ГАЗ», водій якого не був пристебнутим паском безпеки. За кермом транспортного засобу перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилось під час тесту на драгері – 1,72 проміле алкоголю у крові.

У селі Березники Свалявського району працівники патрульної поліції зупинили водія мотоцикла, який керував транспортним засобом без захисного шолома. Чоловік, місцевий мешканець, не мав посвідчення водія та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,58 проміле алкоголю у крові.

Ще трьох п’яних водіїв за минулу добу задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянщини та працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: