Вхiд на сайт
Авторизацiя

Більше десятка нелегалів затримували поблизу кордону у Словаччині

Більше десятка нелегалів затримували поблизу кордону у Словаччині

Затримали 13 іноземців у середу, в другій половині дня у лісовій зоні в районі Собранце, що неподалік кордону з Україною. Про це пише сайт Mukachevo. net із покликанням на речницю Управління прикордонної та іноземної поліції Собренце.

Як повідомила речниця Управління прикордонної та іноземної поліції Собренце Агнеса Коперніцка, затримано було 11 громадян Афганістану та 2 в’єтнамців. Опісля їх взяли під варту для їх ідентифікації.

У прес-службі додають, що вночі двом з них стало погано, і їм довелось викликати швидку допомогу.

"Вночі бригада швидкої медичної допомоги лікувала двох людей безпосередньо в палаті. Одну людину відвезли до лікарні в Міхалі через постійні болі в шлунку", - сказала Коперніцка, додавши, що ніхто з хворих не був госпіталізований.

Всім затриманим іноземцям заборонили в'їзд на територію Словацької Республіки та інших держав-членів ЄС строком на три роки.

"Відповідно до Угоди між Європейським співтовариством та урядом України про реадмісію, іноземців передано до Державної прикордонної служби України", - підсумувала Коперніцка.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: