Вхiд на сайт
Авторизацiя

Син загиблого воїна АТО виведе Роналду на матч Україна - Португалія

Син загиблого воїна АТО виведе Роналду на матч Україна - Португалія
Таке рішення було прийнято на честь святкування Дня захисника України.

Син померлого воїна АТО Сергія Цимбала виведе на поле капітана збірної Португалії Кріштіану Роналду на матч зі збірною України на НСК "Олімпійський" в Києві. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент УАФ Андрій Павелко.

"Сьогодні, в День захисника України, перед поєдинком Україна - Португалія, якщо Роналду вийде в стартовому складі, здійсниться мрія для восьмирічного Сашка Цимбала - сина Героя України та Народного Героя України, добровольця батальйону "Київська Русь" Сергія Цимбала, який загинув, захищаючи нашу державу під Дебальцеве 7 жовтня 2014 року. Сергій ціною власного життя врятував своїх побратимів, для яких назавжди залишився найкращим другом і душею батальйону. 28-річний Герой-захисник сам любив футбол і передав це захоплення синові", - написав Павелко.

Нагадаємо, збірнійУкраїни в матчі проти Португалії вистачить нічиєї, щоб достроково гарантувати собі вихід на Євро-2020. Матч пройде на НСК "Олімпійський" в Києві 14 жовтня. Початок - о 21:45.

Син загиблого воїна АТО виведе Роналду на матч Україна - Португалія

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: