Вхiд на сайт
Авторизацiя

Аж дев'ятьох п'яних кермувальників виявили поліціянти минулої доби на Закарпатті

Аж дев'ятьох п'яних кермувальників виявили поліціянти минулої доби на Закарпатті

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Дуби Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не мав документів на право керування та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився.

У селі Залужжя Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили скутер, водій якого їхав без захисного шолома. Керував транспортом 26-річний мешканець Іршавського району у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився.

У місті Виноградів працівники реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Opel», водій якого створював аварійну ситуацію. Керував ним житель Хустського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час походження медосвідуання у нього виявили 0,5 проміле алкоголю у крові.

У Сваляві зранку працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ – 2115», який робив незрозумілі маневри. Керував автомобілем місцевий мешканець в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився.

Ще п’ятьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: