Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні планують скасувати медичні довідки

В Україні планують скасувати медичні довідки
В Україні можуть відмовитися від медичних документів і медичних довідок через корупційний складник, який вони можуть нести.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров'я.

"Медична документація має відповідати стандартам країн Європейського Союзу. Ми маємо відмовитись від бюрократичних документів і довідок. Особливо від тих, які обросли корупційними схемами. Ми плануємо скасувати довідки і документи, які гальмують ефективну роботу охорони здоров’я", – зауважує міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька.

Зазначається, що МОЗ буде приймати пропозиції від громадян та професійної медичної спільноти щодо дерегуляції та скасування застарілої медичної документації з 9 по 15 жовтня.

"На цьому тижні в Міністерстві відбудуться наради з представниками лікарських асоціацій та профільними фахівцями. Розпочнуть працювати робочі групи, перед якими Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька поставила завдання напрацювати документи та проекти рішень із скасування застарілих медичних довідок", - йдеться в повідомленні МОЗ.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: