Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські лісівники допомагають перезимувати диким звірам (ВІДЕО)

Незабаром зима, тож закарпатські лісівники продовжують запасатися кормами для тварин, аби допомогти їм пережити холодний період.

Закарпатські лісівники допомагають перезимувати диким звірам (ВІДЕО)

Зокрема, у Довжанському лісомисливському господарстві підготовка до сезону підгодівлі в розпалі.

У свою чергу лісівники не тільки купують але й самі вирощують та заготовляють корми. Так на спеціальних полях поблизу випасання дикого звіра, лісівники засіюють плантації топінамбура. У спеціальні годівниці, які наразі ремонтуються та створюються нові, лісівники ставлять сіно.

Загалом цього року лісівниками Довжанського лісомисливського господарства заготовлено 30 тонн кукурудзи 10 тонн сіна, побудовано три нові та відремонтовано 10 старих годівниць. Все це, лісівники впроваджують у життя за власний рахунок.

Допомагатимуть лісівники пережити зиму таким звірам, як олень благородний, козуля, кабан та заєць. Копитні також отримуватимуть відповідну дозу солі, яку лісівники розкладатимуть у спеціальних солонцях.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: