Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україну повернеться тепло і прийде "бабине літо"

В Україну повернеться тепло і прийде "бабине літо"
Найближої доби в деяких областях України очікуються заморозки, на більшій частині території країни потеплішає. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу в західних та Житомирській, вдень і в більшості північних областей місцями невеликий дощ; на решті території без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі в західних, північних, Вінницькій та Одеській областях 1-6° тепла, на решті території заморозки в повітрі 0-4°. Температура вдень 8-13° тепла, на Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині 14-19°.

У Києві – вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень 10-12°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в столиці 9 жовтня найвища температура вдень була +29,5 в 1893 році, найнижча вночі -2,1 у 1925 році.

У четвер в західних, вдень і в північних областях невеликий дощ, на решті території без істотних опадів. Вітер південний з переходом на північно-західній частині на північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі 4-9° тепла (у східних та Запорізькій областях 1-6° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-3°); вдень 14-19° тепла, на півдні місцями 20-23°.

10 жовтня в Києві – вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вітер південний з переходом на західний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7° тепла, вдень 15-17°.

Синоптик Наталка Діденко зазначає, що в Україні тепло набиратиме обертів.

"Вже у неділю, 13 жовтня, за попередніми прогнозами, усі, хто лякають кота децибельним чханням та кашлем, і просто щасливчики, які вчасно відскочили від першої осінньої інфекції, знову радітимуть сонцю та затишному теплу. І схоже, що таки з неділі, з 13-го жовтня, в Україну йде бабине літо", – пише вона у Facebook.

"На Покрову, День захисника України також очікується чудова погода - без опадів та +17+22 градуси", – додає синоптик.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: