Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині поліцейські вилучили в чоловіка наркотичні речовини

На Іршавщині поліцейські вилучили в чоловіка наркотичні речовини
Під час перевірки автомобіля, який рухався в сторону села Горбок Іршавського району, працівники групи реагування патрульної поліції вилучили в пасажира авто метамфетамін. За фактом розпочато кримінальне провадження

Учора, 5 жовтня, працівники поліції отримали анонімне повідомлення про те, що в в автомобілі «ВАЗ 2106», який рухається з міста Мукачево в сторону села Горбок, можливо, наявні наркотичні речовини.

Автомобіль було зупинено на вимогу працівників сектору реагування патрульної поліції. Під час поверхневої перевірки пасажира авто, 43-річного мешканця села Арданово Іршавського району, правоохоронці виявили пакет з речовиною, зовні схожою на метамфетамін.

Вилучену речовину направлено на експертизу. Транспортний засіб правоохоронці помістили на спец майданчик відділку поліції .

За фактом слідчі Іршавського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: