Вхiд на сайт
Авторизацiя

У ПП "Тиса" чоловік хотів перетнути кордон з підробленим паспортом громадянина Румунії

У ПП "Тиса" чоловік хотів перетнути кордон з підробленим паспортом громадянина Румунії
У Чопі у пункті пропуску чоловік пред'явив паспорт громадянина Румунії, хоча сам насправді був українцем з Чернівецької області.

Сподіваючись на власну удачу, наш співвітчизник спробував перетнути українсько-угорський кордон за підробленим документом.

Учора ввечері у пункт пропуску «Тиса» в напрямку виїзду з України прибув мікроавтобус «Mercedes». Під час перевірки документів його пасажирів прикордонний наряд виявив закордонний паспорт громадянина Румунії з ознаками підробки. Документ вирішили перевірити поглиблено і встановили, що він не відповідає встановленому зразку. Бланк паспорта перепрошивали, до того ж, у ньому були відсутні відповідні захисні елементи.

Під час перевірочних заходів у чоловіка, що пред’явив на контроль чужий документ, знайшли паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Правопорушник виявився 50-річним жителем Чернівецької області.

Підроблений документ вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. Правопорушника притягнули до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Окрім того, на адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів», - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у фейсбуці.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: