Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за розбещення малолітньої судитимуть 57-річного чоловіка

У пресслужбі прокуратури Закарпатської області повідомили про затвердження обвинувачення жителю смт Батьово, що на Берегівщині.

На Закарпатті за розбещення малолітньої судитимуть 57-річного чоловіка

Берегівською місцевою прокуратурою затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 57–річного мешканця смт. Батьово, Берегівського району у розбещенні малолітньої дівчинки (ч.2 ст.156 КК України).

Як повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін, 57-річному підозрюваному, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Наразі він утримується під вартою у Закарпатській УВП №9.

Обставини справи:

У ході досудового розслідування встановлено, що надвечір, 24 липня 2019 року, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно заманив до себе в квартиру 7-річну дівчинку, яка гралась у дворі багатоквартирного будинку. Чоловік пообіцяв дитині віддати цукерки та іграшки, які має вдома.


Вже коли дівчинка зайшла до квартири зловмисника, той, користуючись її довірою та безпорадним станом, розпочав вчиняти різні розпусні дії.

Врешті, зваживши на плач дитини та неодноразові вмовляння відпустити додому - підозрюваний відчинив двері.

Довідково:


За скоєне, відповідно до санкції ч.2 ст.156 КК України передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: