Вхiд на сайт
Авторизацiя

Грабував майстерню, де працював: закарпатця затримали за крадіжку речей з місця роботи

Грабував майстерню, де працював: закарпатця затримали за крадіжку речей з місця роботи

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської область.

До Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від власника автомайстерні про крадіжку з підприємства. Заявник повідомив, що протягом тижня невідомий викрав електролобзик, шліфувальну машинку, пилосос та автосканер.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу причетну до вчиненого. Ним виявився 37-річний мешканець м.Мукачева. Чоловік на підприємстві працював автослюсарем. В той час, коли інші робітники були зайняті справами, мукачівець викрав інструменти, які в подальшому здав до ломбарду.

Також під час роботи у автомайстерні фігурант справи шахрайським шляхом виманив від 27-річного місцевого жителя 2 тисячі гривень для купівлі і заміни паливного насосу на автомобілі. Однак домовленості не виконав, а гроші використав на власні потреби.

За фактами крадіжок (ч.2 ст.185) та шахрайства (ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України) у поліції відкрито кримінальні провадження. Частину викраденого правоохоронці вилучили. У справі триває слідство.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: