Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пенсійні фонди Данії інвестують 50 мільярдів доларів у «зелені» проєкти

Приватні пенсійні фонди в Данії вирішили інвестувати понад 50 мільярдів доларів у «зелені активи» для боротьби зі зміною клімату. Ці кошти інвестують в енергетичну інфраструктуру та енергоефективне будівництво до 2030 року, пише Reuters.

Пенсійні фонди Данії інвестують 50 мільярдів доларів у «зелені» проєкти

Найбільший у Данії приватний пенсійний фонд PFA Pension зосередить інвестиції в офшорні вітроелектростанції та фотоелектричну енергію, а також сприятливі для клімату сховища енергії.

«Ми намагаємося змусити BP, Shell, Total та інші компанії пристосуватися та виробляти енергію без шкоди для клімату», – сказав керівник фонду Аллан Полак.

Данія планує скоротити викиди парникових газів до 2030 року на 70% порівняно з 1990 роком. Зменшити викиди пообіцяли вже 90 великих данських компаній.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: