Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прокуратура вимагає припинити незаконне використання сільськогосподарських земель

На Закарпатті прокуратура вимагає припинити незаконне використання сільськогосподарських земель
Берегівська місцева прокуратура звернулась до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою про визнання недійсним і припинення договору про надання послуг та звільнення 753 га земель сільськогосподарського призначення. Вартість цих земель складає майже 202 млн грн.

Так, прокуратурою виявлено, що одне з державних підприємств, на підставі договору про надання послуг, передало фермерському господарству 753 га земель для посіву і вирощування сільськогосподарських культур.

Проте, встановлено, що цей правочин є прихованим договором оренди землі, а його зміст суперечить вимогам Цивільного кодексу України та Закону України «Про оренду землі». Відповідно, у результаті укладення даного договору до бюджету не надходять кошти у вигляді орендної плати.

Враховуючи наведене, Берегівська місцева прокуратура звернулась до Господарського суду Закарпатської області про визнання недійсним і припинення договору про надання послуг та звільнення 753 га земель вартістю майже 202 млн грн, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: