Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вирок колишньому голові Перечинської РДА Олефіру скасували, а справу відправили на повторний розгляд

Вирок колишньому голові Перечинської РДА Олефіру скасували, а справу відправили на повторний розгляд
12 вересня Львівський апеляційний суд скасував вирок колишньому голові Перечинської РДА Віктору Олефіру, якого раніше було визнано винним у вчиненні смертельного ДТП та засуджено до 7-ми років позбавлення волі, та відправив справу на повторний розгляд.

Судді вирішили скасувати вирок Перечинського райсуду про ув’язнення на 7 років та призначити новий розгляд у суді першої інстанції.

Віктор Олефір залишатиметься під вартою до вирішення судом першої інстанції питання щодо запобіжного заходу, але не більше ніж 60 діб.

Нагадаємо, Віктор Олефір у нетверезому стані збив насмерть двох жінок, одна загинула у реанімації того ж дня, а згодом померла й друга.

Прокуратура просила покарати його 10 роками ув’язнення, однак Перечинський райсуд відправив за ґрати винуватця на 7 років.

Адвокат Віктора Олефіра наполягає, що той був не п’яний. Разом з тим відео з місця ДТП заперечує слова підозрюваного щодо невживання ним спиртних напоїв за кермом.

Більше у відео від UA:Закарпаття:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: