Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині біля дому депутата знайшли гранату

На Рахівщині біля дому депутата знайшли гранату
Гранату прикріпили на ворота біля дому місцевого депутата.

Експерти забрали гранату на експертизу.

Як розповіли Mukachevo.net у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, вчора, 12 вересня, до проавоохоронців поступило повідомлення від мешканця села Богдан, що на Рахівщині. Він повідомив, що близько 07:40 годині за місцем проживання на металевих воротах він виявив предмет схожий на гранату.

На місце виїхала слідчо-оператвина група, яка вияснила, що у період з 23:10 до 07:40 години ранку невідомий прикріпив гранату на ворота місцевому мешканцю 1985 року народження.

Експерти гранату вилучили та відправили на експертизу.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч.4 статті 296 ККУ, тобто хуліганство яке вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Разом з тим, як повідомив і оприлюднив фото з місця події місцевий портал Rakhiv.in, мова йде про депутата Рахівської районної ради Василя Шемоту.

На Рахівщині біля дому депутата знайшли гранату





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: