Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики попередили про значне погіршення погоди

Синоптики попередили про значне погіршення погоди

Погода в Україні у четвер, 12 вересня, очікується суха і тепла, проте більшість областей затягне хмарами, сонце сховається. За прогнозами синоптиків, вже на найближчих вихідних країну охоплять дощі, а температура повітря різко піде вниз.

Погода на сході країни очікується тепла і суха, сонце буде зрідка визирати через хмари. Нічна температура повітря в регіоні складе +10 +12 градусів, у Донецькій області до +9 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +25 +28 градусів.

У південних областях буде тепло і сухо, опади не прогнозуються. Вночі від +13 до +16 градусів. Вдень повітря прогріється до +26 +29 градусів. У Криму сухо, без опадів, можлива хмарність. Вночі +15 +17 градусів, вдень від +26 до +28 градусів.

На півночі України очікується суха і хмарна погода. Нічна температура повітря опуститься до +9 +11 градусів, удень повітря прогріється до +26 +28 градусів.

В західних областях опади не прогнозуються, сухо і тепло, можлива хмарність. Нічна температура повітря в більшості областей знизиться до +9 градусів. Вдень в регіоні очікується від +25 до +27 градусів.

В центральній частині країни сухо і тепло, без опадів і хмарно. Вночі від +10 до +12, вдень стовпчики термометрів покажуть +26 +28 градусів.

У Києві 12 вересня очікується тепла і суха погода, хмарно, але без опадів. Нічна температура коливатиметься від +11 до +13 градусів, удень повітря прогріється до +26 +28 градусів.

Вже в найближчі вихідні, 14 і 15 вересня, в Україні суттєво похолодає і в багатьох областях пройдуть короткочасні дощі з грозами. У неділю температура повітря вище +20 градусів очікується лише на півдні країни, в інших регіонах стовпчики термометрів опустяться до +15 +18 градусів.

Джерело


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: