Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що варто знати про отопластику

Що варто знати про отопластику


Виправлення будови вушних раковин називається отопластикою. За історичними свідченнями вперше подібна процедура була проведена в дев'ятнадцятому столітті, в Швейцарії. Хірург надав допомогу дев'ятнадцятирічної дівчині, яка страждала через дефект вух.

Сьогодні отопластика Київ проводиться у віці 7 років. До цього моменту вушна раковина вже розвинена і внесення змін в її будова допустимо. Операція дозволяє позбутися від фізичної вади і від психологічних проблем, пов'язаних з невпевненістю в собі і комплексами. Вона популярна в усьому світі, тому деякі країни включають отопластику до переліку процедур, що проводяться в рамках медичного страхування.

Навіщо проводити консультації перед отопластикою?

Попереднє спілкування з лікуючим лікарем допоможе зрозуміти претензії пацієнта, дізнатися специфіку стану здоров'я і можливих реакції на медикаменти і ті чи інші процедури.

Провівши обстеження, хірург оцінить зовнішній вигляд вушної раковини і запропонує варіанти корекції, які дозволять вам пишатися вухами без шкоди для здоров'я. В ході консультації лікар розповідає про необхідну підготовку до процедури, її проведенні і подальший догляд.

У процесі бесіди ви зможете задати питання і дізнатися, як будуть виглядати вуха після проведення операції. Інформативне спілкування з лікуючим лікарем дає йому спектр необхідних даних для успішного проведення отопластики, і дозволяє пацієнтові ближче пізнати хірурга і довіритися йому.

Як відбувається підготовка до отопластики?

Як і будь-яке втручання в перебіг природних фізіологічних процесів, отопластика вимагає підготовки. Лікар має впевнитися у відсутності протипоказань до процедури, що залежать від стану здоров'я пацієнта.

Перед отопластикою в oxford-med.com.ua потрібно пройти рентгенологічні обстеження та лабораторні аналізи.

Фахівці аналізують склад крові, виявляючи віруси і захворювання, антитіла і фактори, які спричиняють для відмови від операції. Отопластика не вимагає перебування в стаціонарі клініки тривалий час. Пацієнт приходь в призначений час, персонал оформляє і заповнює медичну карту. Проводиться повторна консультація з лікарем, в ході якої пацієнт підтверджує бажання провести корекцію вушних раковин і підписує згоду на здійснення процедури.

Хірург фотографує орган, який зазнає змін і робить розмітку для проведення операції. Це важливий момент, оскільки правильно нанесені позначки стають запорукою успіху отопластики. Пацієнту пропонують хірургічну білизну і проводжають в операційну.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: