Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці розкрили три майнові злочини в Ужгороді

Правоохоронці розкрили три майнові злочини в Ужгороді
В Ужгороді поліцейські затримали чоловіка, причетного до пограбування дитини та пенсіонера, та жінку, яка з каси торгового павільйону викрала гроші.

За вказаними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження, слідство триває.

Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував двох людей у місті Ужгород. Так, у Ужгородський відділ поліції надійшло повідомлення про пограбування на вул. Одеській. Від неповнолітнього хлопця невідомий чоловік вирвав з рук мобільний телефон та втік.

Як встановили працівники кримінальної поліції, до скоєння злочину причетний 22-річний мешканець с. Сюрте, що на Ужгородщині. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Речовий доказ поліцейські вилучили.

Окрім вказаного кримінального правопорушення, поліцейські встановили причетність цього чоловіка ще до одного пограбування в Ужгороді. В під’їзді багатоповерхівки по вул. Залізничній ужгородець викрав у пенсіонера гаманець.

За обома фактами грабежів у поліції відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Фігурант справи зізнався у скоєному, слідчі дії у справах тривають.

Розкрили ужгородські правоохоронці і крадіжку з торгівельного павільйону, що на вул. Швабській. З каси приміщення викрали 3300 гривень. Крадіжку скоїла 36-річна мешканка с. Соломоново. Фігурантка справи - раніше судима за крадіжку та наркозлочини. Кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: