Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погода на вихідних: синоптики обіцяють "майже ідеальну" погоду

Погода на вихідних: синоптики обіцяють "майже ідеальну" погоду
В Україні у суботу, 7 вересня, до +27° і без опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Укргідрометцентрі.

"7 вересня в Україні мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14°, на узбережжі морів 13-18°; вдень 22-27°, у південній частині, східних та Дніпропетровській областях до 30°", - зазначили синоптики.

Вони додали, що 7-10 вересня в Україні, крім більшості районів Львівської, Закарпатської та Херсонської областей, утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У Києві 7 вересня мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 12-14°, вдень близько 25°.

У столичній області також хмарно, але без опадів. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14°, вдень 22-27°.

Погода на вихідних: синоптики обіцяють "майже ідеальну" погоду


На 8-9 вересня синоптики прогнозують в Україні невелику хмарність. Без опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с, вдень 9 вересня в західних областях та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18° (в Карпатах та на сході країни місцями 7-9°), вдень 23-28°, у південній частині, Кіровоградській та Дніпропетровській областях до 30°, на крайньому заході країни 20-25°.

У Києві та Київській області 8-9 вересня буде невелика хмарність. Без опадів. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 10-15°, вдень 23-28°.

Погода на вихідних: синоптики обіцяють "майже ідеальну" погоду




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: