Вхiд на сайт
Авторизацiя

Які сонячні електростанції краще купити для встановлення

Які сонячні електростанції краще купити для встановлення


Енергетична автономність приватних будинків або підприємств в Україні- це здорова та корисна тенденція, що з кожним роком набуває більшого поширення. Якщо купити сонячну електростанцію зараз, то вже через кілька років (в залежності від способу та умов використання) вона окупиться або навіть буде приносити дохід. Розглянемо детальніше, які сонячні електростанції краще придбати для встановлення.

За принципом дії невеликі сонячні електростанції для дому поділяються на два типи - гібридні та автономні. Перший тип панелей живиться не тільки від сонця, але й від загальної мережі. Їх особливості:
  • Здатні виробляти велику кількість дешевої електроенергії для подальшого його продажу.
  • В основному використовуються в бізнес-проектах, ціль яких - мати пасивний дохід з виробництва електроенергії.
  • Залежність від роботи загальної мережі, що робить їх неприйнятним варіантом в тому випадку, якщо існують проблеми з постачанням енергії ззовні.


Другий тип електростанцій повністю базується на виробництві електроенергії за допомоги енергії сонця. Особливість експлуатації автономних панелей:
  • Здатні виробляти і акумулювати (накопичувати) невелику кількість енергії для забезпечення потреб одного будинку.
  • Не залежні від будь-яких зовнішніх ресурсів енергопостачання.
  • Такий тип сонячних електростанцій зазвичай встановлюють в місцях, де немає можливості забезпечити світло стандартними методами, або ж в якості резервного ресурсу.


Отже при вирішенні питання, які сонячні електростанції вибрати для встановлення, перш за все треба визначитись з головною ціллю такого монтажу - чи це бізнес-проект для продажу енергії, чи це необхідність мати повну енергетичну автономність або резерв. Наступний крок при виборі - розрахунок кількості і потужності модулів (фотобатарей), необхідних для вирішення задач замовника.

На сам кінець треба звернути увагу і на виробника сонячної електростанції. Без сумніву, лідером в цій галузі є китайські фірми. На ринку також представлені європейські та американські компанії, що постачають фотопанелі в СНГ. Цінова політика брендів може бути різною, але всі виробники гарантують мінімум 25 років гарантії на модулі, що є показником якості данного товару.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: