Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Великоберезнянщині чоловік до смерті побив дружину

На Великоберезнянщині чоловік до смерті побив дружину
Чоловік завдав смертельних побоїв своїй дружині, а сусідам повідомив, що знайшов дружину мертвою.

Це трапилось у селі Тихий Великоберезнянського району. Поліція з’ясувала обставини скоєння злочину та затримала потенційного вбивцю.

Вчора, 5 вересня, о 18:08 до поліції Великоберезнянщини, надійшло повідомлення від мешканки села Тихий Великоберезнянського району. Жінка заявила, що до неї звернувся її знайомий, 48-річний місцевий житель, який каже, що вдома виявив мертвою свою 45-річну дружину.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія поліції Закарпаття. За висновком, судмедексперта, саме побої, нанесені жінці і призвели до її смерті.

У смертельному побитті закарпатки підозрюється її чоловік, який, намагаючись заплутати слідство та уникнути відповідальності, попередньо повідомив неправдиву інформацію щодо злочину.

Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Тіло направлено на експертизу для встановлення остаточних причин смерті. Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілої.

У справі триває досудове розслідування, - повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Великоберезнянщині чоловік до смерті побив дружину



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: