Вхiд на сайт
Авторизацiя

Google і YouTube заплатять рекордні 170 млн дол. за збір особистої інформації дітей без згоди батьків

Google і YouTube заплатять рекордні 170 млн дол. за збір особистої інформації дітей без згоди батьків
Федеральна торгова комісія отримає найбільшу суму за порушення конфіденційності дітей

Google і YouTube заплатять рекордну суму в 170 мільйонів доларів за порушення закону про конфіденційність дітей. Про це повідомляє Федеральна торгова комісія США (ФТК).

Google і YouTube заплатять штраф за звинувачення ФТК і Генерального прокурора Нью-Йорка про те, що служба обміну відео YouTube незаконно збирала особисту інформацію від дітей без згоди їхніх батьків.

В США вимагають, щоб Google і YouTube виплатили 136 мільйонів доларів в ФТК і 34 мільйона доларів у Нью-Йорк за порушення Закону про конфіденційність дітей в Інтернеті. Штраф в 136 мільйонів доларів - найбільша сума, яку ФТК коли-небудь отримував за порушення Закону про захист конфіденційності дітей за весь час дії закону (з 1998 року). Він вимагає, щоб орієнтовані на дітей веб-сайти та онлайн-сервіси повідомляли про своїй інформаційній практиці і одержували згоду батьків до збору особистої інформації від дітей віком до 13 років, включаючи використання постійних ідентифікаторів для відстеження користувача в Інтернеті для цільової реклами.

У скарзі, поданій проти компаній, ФТК і генеральний прокурор Нью-Йорка стверджують, що YouTube, збираючи особисту інформацію дітей, порушив COPPA.

На додаток до грошового штрафу пропоноване Google і YouTube повинні розробити, впровадити та підтримувати систему, яка дозволяє власникам каналів ідентифікувати їх орієнтований на дітей контент на платформі YouTube, щоб YouTube міг переконатися, що він відповідає COPPA.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: