Вхiд на сайт
Авторизацiя

Справу щодо вбивства молодого закарпатця скеровано до суду

Справу щодо вбивства молодого закарпатця скеровано до суду
Співробітники Мукачівського відділу поліції, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, направили до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом за фактом розбійного нападу та вбивства мукачівця на місцевій АЗС. Двоє підозрюваних у скоєнні злочину перебувають під вартою, ще двох – оголошено у міжнародний розшук.

Нагадаємо, 25 лютого на лінію «102» надійшло повідомлення про побиття та пограбування людини на вулиці Кооперативній у м.Мукачеві. На місці події працівники поліції виявили тіло молодого хлопця з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявися 20-річний місцевий мешканець. Хлопець працював оператором на місцевій АЗС.

До розслідування справи були залучені фахівці Мукачівського відділу поліції, Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, експерти, криміналісти, працівники прокуратури.

В ході розслідування злочину поліцейські встановили обставини кримінального правопорушення. Як з’ясували правоохоронці, злочин скоїли четверо мукачівців віком 20, 21, 22 та 31 років. Під час слідчих дій встановлено, що молоді люди з метою наживи напали на оператора автозаправної станції та нанесли йому численні тілесні ушкодження, які стали смертельними. Після вчинення злочину нападники втекли та переховувались.

Поліція в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримала двох учасників нападу - мукачівців, віком 20 та 22. роки. Старшому із них повідомлено про підозру у вчинені двох кримінальних правопорушень – Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів (п.6, ч.2, ст.115) та Розбій, вчинений з метою заволодіння чужим майном, за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч.4 ст.187) Кримінального кодексу України.

Його співучаснику інкримінують ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України - Розбій, вчинений з метою заволодіння чужим майном, за попередньою змовою групою осіб з проникненням до приміщення.

Ще двох учасників нападу – 21 та 31 – літніх мукачівців оголошено у міжнародний розшук.

Слідчі Мукачівського відділу поліції завершили досудове розслідування справи щодо двох затриманих. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скерували до суду, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Справу щодо вбивства молодого закарпатця скеровано до суду

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: