Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де сьогодні в Ужгороді не буде води

Де сьогодні в Ужгороді не буде води
Сьогодні, 2 вересня, перебої водопостачання будуть по всій лівобережній та, частково, правобережній частинах міста.

Працівниками дільниці водопровідної мережі проводяться аварійно-відновлювальні роботи на ділянці водогону в районі вулиць Спортивна та Донського.

Для виконяння робіт, тимчасово, з 10:00 та до завершення робіт, буде призупинено водопостачання з НФС №2. Перебої водопостачання відчуватимуться в мікрорайонах Радванка та Промзона, а також в районі вулиці Гагаріна.

Крім того, у випадку необхідності, можливе призупинення подачі водопостачання з водозабору “Минай”. В такому випадку, перебої водопостачання будуть по всій лівобережній та, частково, правобережній частинах міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенні ремонтних робіт, - повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: