Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Умовне» покарання ужгородки, яка винна у катуванні прийомної дитини, оскаржить прокуратура

«Умовне» покарання ужгородки, яка винна у катуванні прийомної дитини, оскаржить прокуратура
Судом засуджено жінку до 5 років позбавлення волі, проте звільнено від реального відбуття покарання з призначенням трьох річного випробувального терміну.

Прокуратура Закарпатської області оскаржуватиме вирок Ужгородського міськрайонного суду винесений стосовно 38-річної мешканки Ужгорода у частині призначеного судом покарання.

Процесуальним прокурором доведено вину прийомної матері у катуванні 9-річного хлопчика та спричиненні йому легких і тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 127 КК України, ч.1 ст.121 КК України та ч.2 ст. 125 КК України).

Прокуратурою готується апеляційна скарга з вимогою перегляду вказаного вироку Ужгородського міськрайонного суду в частині призначеного покарання.

У судових дебатах, прокурор орієнтував суд на призначення обвинуваченій остаточного покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Обставини справи:

Доведено, що жінка, упродовж місяця (з квітня по травень 2016 року), декілька разів жорстоко била і катувала прийомного хлопчика через різні побутові причини. В подальшому, близько місяця дитина з тяжкими травмами перебувала на лікуванні у медичній установі, - повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

«Умовне» покарання ужгородки, яка винна у катуванні прийомної дитини, оскаржить прокуратура




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: