Вхiд на сайт
Авторизацiя

Троє осіб потрапили до лікарні цієї ночі внаслідок аварії на Закарпатті

Троє осіб потрапили до лікарні цієї ночі внаслідок аварії на Закарпатті

Зіткнулися два мотоцикли. Троє людей госпіталізовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Тячівщини встановлює обставини автопригоди, що трапилася у місті Тячів сьогодні, 31 серпня, опівночі. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, з’ясувала, що в місті Тячів, по вулиці Леонтовича, уночі, 21-річний мешканець села Лази Тячівського району, керуючи незареєстрованим мотоциклом, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мотоциклом «Viper», під керуванням 78-річного місцевого жителя.

У результаті зіткнення, до лікарні з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано обох водіїв та неповнолітнього пасажира незареєстрованого мотоцикла, 17-річного жителя села Лази.

За фактом ДТП з потерпілими, у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У справі буде призначено ряд експертиз, за результатами яких, правоохоронці і встановлять усі обставини автопригоди.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: