Вхiд на сайт
Авторизацiя

До школи готові: у селі Ратівці першачки отримали тематичні подарунки

До школи готові: у селі Ратівці першачки отримали тематичні подарунки


Сьогодні, 30 серпня, напередодні Дня знань у дитячому садку села Ратівці, що на Ужгородщині, відбулося імпровізоване свято. Дошкільнята-випускники ДНЗ вже за кілька днів покинуть стіни рідного садочка та підуть до першого класу.

Тож останній свій "робочий" день на старому місці малюки зустрічали у дружньому колі з батьками та вихователями. Привітати дошкільнят із закінченням першого навчального закладу прийшли сільський голова Тетяна Андрусь та Андрій Ганзел, представник місцевого інвестора – компанії, яка входить до складу групи РЕНЕР.

У святковій атмосфері гості побажали майбутнім першачкам здоров'я й наснаги у здобутті освіти та подарували портфелі з повним набором канцелярського приладдя, яке знадобиться для навчання в школі.

"Ці сяючі очі - майбутнє нашої громади. Уже за кілька днів діти сядуть за парти, щоб вчитися, здобувати знання, рости і розвиватися. І завдяки спонсорам матимуть для цього все необхідне. Тож хочу подякувати нашому партнеру – компанії РЕНЕР і особисто Сергію Ковачу за багаторічну співпрацю й підтримку, особливо у питаннях, пов'язаних з дітьми. Сподіваємося, кожен із випускників стане частинкою світлого майбутнього нашої громади, працюватиме на її благо, прославлятиме рідне село", - звернулася до присутніх Тетяна Андрусь.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: