Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гончарук оголосив про намір провести перепис населення цьогоріч: його не було вже 18 років

Гончарук оголосив про намір провести перепис населення цьогоріч: його не було вже 18 років
Український уряд вивчає можливість проведення перепису населення цього року. Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на прем'єр-міністра України Олексія Гончарука.

Він зазначив, що спочатку перепис населення України була запланований на грудень 2020 року.

"Він вже ініційований, запланований на грудень наступного року. Був. Але ми вивчаємо можливість провести його цьогоріч", – сказав Гончарук журналістам у Києві в п'ятницю. Він зазначив, що плани перепису 2020 року були пов'язані з тим, що в Україні цієї осені мали відбутися чергові парламентські вибори. "Виборів зараз не буде, принаймні парламентських точно", – сказав він.

Минулий перепис населення України проводився у 2001 році.

Як повідомлялося, команда президента Володимира Зеленського планує прискорити перепис населення України й провести його в грудні 2019 року. У свою чергу Кабінет міністрів і Держстат запланували проведення перепису на 2020 рік.
За словами представника президента у Верховній Раді Руслана Стефанчука, грудень обрали тому, що саме в цьому місяці в країні знаходиться максимальна кількість людей, однак для реалізації проекту все одно потрібно внести зміни до бюджету.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: