Вхiд на сайт
Авторизацiя

На галявину щасливого дитинства у Кам'яниці запрошують "Щасливі діти"

На галявину щасливого дитинства у Кам'яниці запрошують "Щасливі діти"
Завтра, 31 серпня, у Кам'яниці відбуватиметься святкування дня села. Впродовж дня — насичена програма, яка буде цікавою як дорослим, так і малим. Цього разу за організацію дитячої програми взялися представники з громадської організації "Щасливі діти".

"А ви хотіли б потрапити на галявину щасливого дитинства? От навіть завтра? І така можливість є у кожного, адже ГО "Щасливі діти" їде вітати Кам'яницю із Днем села. А якщо там будуть "Щасливі діти", то повірте, все, що відбуватиметься на галявині, буде сповнене щастя та усмішок!", — написали активісти на офіційній сторінці у мережі фейсбук.

За інформацією, у програмі фестивалю "KAM-TOUR 2019" — понад 20 майстер-класів (виготовлення іграшок з фетру, авіа-моделювання, лялька-мотанка, миловаріння, сувеніри з кави, прикраси на волосся, цукеркові квіти, намисто «Квітка лотоса», декорування керамічних кексиків, чарівні ліхтарики, декупаж, декорування дерев'яних амулетів, карвінг, декорування екоторбинок, виготовлення брошок з текстилю, орігамі), анімаційна програма від героїв мультфільмів Леді Баг та Супер-кіт, цікаві конкурси і розваги з клоуном Ромчиком, екологічна естафета «Супергерої рятують планету», спортивні змагання з Романом Дорофєєвим, салон краси, майстер-класи з робототехніки від клубу "DIY.Robotics" і навіть знайомство з кониками та катання верхи.

Заходи для дітей триватимуть з 14:00 по 17:00. Проводитимуться на галявині на березі Ужа в урочищі "Підзамок".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: