Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті чоловік мало не зарізав співмешканку: всі подробиці

На Закарпатті чоловік мало не зарізав співмешканку: всі подробиці
Наразі жінка перебуває у лікарні

Слідчі Берегівського відділу поліції розпочали досудове слідство за фактом замаху на вбивство жінки. Про злочин стало відомо від лікарів, які зателефонували у поліції з інформацією щодо госпіталізації до медзакладу 48-річної мешканки села Гать Берегівського району. У жінки виявили непроникаючі колото-різані рани в області шиї. Після надання меддопомоги, її помістили до хірургічного відділення Берегівської ЦРЛ.

Слідчі з’ясували, що дані тілесні ушкодження жінці, під час сварки, що виникла на побутовому рівні, наніс її 38-річний співмешканець.

За даним фактом у поліції розпочали досудове розслідувавння за частиною 2 статті 15 частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто замах на вбивство.

Чоловіка розшукали. Станом на тепер, його затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті чоловік мало не зарізав співмешканку: всі подробиці

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: