Вхiд на сайт
Авторизацiя

Звільнено очільника поліції в Закарпатській області

Звільнено очільника поліції в Закарпатській області
Начальники головних управлінь Національної поліції у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях були звільнені з посад. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Нацполіцїі.

"В рамках засідання керівництвом МВС і Національної поліції було прийнято рішення про звільнення з посад керівників головних управлінь у Закарпатській, Львівській, Житомирській і Запорізькій областях", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, на даний час колишнього керівника Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерія Середу призначено начальником Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України.

Колишнього начальника Головного управління Нацполіції у Житомирській області В’ячеслава Печененка призначено в центральний апарат Національної поліції України.

"Наразі вирішується питання подальшого проходження служби колишніми начальниками головних управлінь Нацполіції в Запорізькій і Закарпатській областях", - додали в поліції.

Нагадаємо, 23 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вирішив звільнити керівників ГУНП у Львівській, Житомирській, Закарпатській і Запорізькій областях.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: