Вхiд на сайт
Авторизацiя

У "Видавництві Старого Лева" вийде друком роман Оксани Луцишиної, події якого відбуваються в Ужгороді

У "Видавництві Старого Лева" вийде друком роман Оксани Луцишиної, події якого відбуваються в Ужгороді
Про це йдеться на фейсбук-сторінці відомого львівського видавництва.

Незабаром у книгарнях з’явиться «Іван і Феба» — роман Оксани Луцишиної, дія якого розгортається в останні роки радянської влади й у перші роки української Незалежності. А вже 22 вересня авторка презентує книгу під час 26 Книжкового форуму. Початок зустрічі о 14:30 у Готелі «Ріус», Малий зал (вул. Академіка В. Гнатюка, 12 а).

За сюжетом, після навчання у Львові та участі у Революції на граніті Іван повертається в рідний Ужгород, де одружується з поеткою Марією, що називає себе Фебою.

Львів та Київ — міста з бурхливим політичним життям, Ужгород натомість вирізняється дещо гротескною атмосферою патріархального сімейного укладу та раннього капіталізму по-українськи. Тут легко обійтися без спецефектів із горору чи трилера: сама реальність повсякденного життя підказує ходи, які за напругою можуть посперечатися з творіннями Кінга або Кустуріци.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: