Вхiд на сайт
Авторизацiя

У вересні в Мукачеві пройде фестиваль крафтового пива

Подія відбудеться 13-14-15 вересня 2019 у мукачівському парку Перемоги. Про це інформує Турінформ Закарпаття.

У вересні в Мукачеві пройде фестиваль крафтового пива

Як розповідають організатори, фестиваль “Варишське пиво” проводиться з метою формування культури пивоваріння та споживання пива Закарпаття, дегустації та презентації кращих сортів від крафтових пивоварів.

Фестиваль входить до переліку рекомендовані фестивалі Закарпаття.

Очікується участь понад 10 пивоварів Закарпаття, що представлять кращі взірці своєї продукції.

Спеціальне тематичне пивне меню до свята будуть готувати 8 ресторацій і шеф-кухарів. Тематичне пивне меню включає курячі крильця, баранячі і свині ребра, крумплі на шпорі, перепілки смажені і копчені, ковбаски, рулька, гурка, свинячі вушка, овочі на грілі, овочі у фрітюрі, кнедлики з соусами і гарнірами, тушена капуста (сегединський), м’ясні нарізки (бастурма, хамон…), мариновані закуски (сир гермелін, ковбаски утопенце), різноманітні сири до пива, рибні і сирні палички, в’ялена, копчена, сушена риба і раки тощо.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: