Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська співачка здивувала "вибуховим" репом на Ході Гідності (ВІДЕО)

Закарпатська співачка здивувала "вибуховим" репом на Ході Гідності (ВІДЕО)
Відома закарпатська співачка Аліна Паш доповнила святкування Дня Незалежності України в столиці.

На Майдані Незалежності на честь 28-річниці незалежності України прозвучав оригінальний гімн – тривалістю понад 7 хвилин у виконанні оркестрів і відомих музикантів (більше 600 голосів), а також було виконано реп-композицію. Зокрема, звучали пісні всесвітньо відомих оперних співаків Андрія Романенко і Євгена Орлова (лауреат конкурсу Пласідо Домінго, соліст Берлінської державної опери). Спеціальним гостем події став український композитор, керівник Національної опери України Мирослав Скорик.

Він і ще кілька музикантів грали гімн на жовто-синіх фортепіано. Народна артистка України Тіна Кароль виконала частину державного гімну України. Також виступили оперні виконавиці Анжеліна Швачка та Оксана Крамарева. Заспівали вокалістка групи ONUKA Ната Жижченко і представниця України на дитячому «Євробаченні» Дарина Красновецкая. Проте для всіх присутніх стало несподіванкою поява закарпатської хіп-хоп виконавиці Аліни Паш, яка зачитала реп посеред гімну. На святі, присвяченому Дню незалежності таке зробили вперше.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: