Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна вперше за роки незалежності випробувала двигун космічної ракети

Україна вперше за роки незалежності випробувала двигун космічної ракети
23 серпня вперше за часи новітньої історії України були проведені вогневі випробування двигуна ракети-носія класу "Циклон-4".

Про це повідомляє у Facebook конструкторське бюро "Південне".

"23 серпня, напередодні 28-ї річниці Незалежності нашої країни, вперше за часи її новітньої історії, були проведені вогневі випробування ступеня ракети-носія в цілому - відбувся прожиг третього ступеня ракети-носія середнього класу "Циклон-4", спроектованого КБ "Південне" та виготовленого на Південмаші", - кажуть у КБ.

Зазначається, що це "заключні та найважливіші" випробування перед першими льотними випробуваннями.

"Саме він (третій ступінь) буде працювати безпосередньо у космосі та виводити супутники в цільову точку", - розповідають конструктори.

За даними бюро, під час вогневих випробувань всі системи відпрацювали відмінно, двигун ступеня вмикався п'ять разів, як і було заплановано конструкторами.

"Випробування визнано успішними!" - наголосили у КБ.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: