Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 25 серпня для всіх знаків Зодіаку: кому сьогодні пощастить

Гороскоп на 25 серпня для всіх знаків Зодіаку: кому сьогодні пощастить

Дівам радять не упиратися у своїх планах, а Козерогам - не бути надто серйозними.

Овен

Цей день підтримує в Овнах цікавість і прагнення до спілкування з навколишнім світом, але також сприяє зростаючій неуважності. Про щось домовлятися і шукати інформацію по конкретним темам краще з ранку: протягом дня можуть зникнути з поля зору потрібні люди, стане складніше зосередитися на конкретній темі. Друга половина дня розташовує до випадкових контактів, безцільних прогулянок, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні зірки не радять Тельцям перевантажувати увагу, обговорювати важливі теми і терміново вирішувати глобальні завдання. Варто обмежитися дрібницями: короткими поїздками, легкими побутовими процедурами. Обговорювати з близькими нагальні конкретні справи краще з ранку. Перед обличчям сьогоднішніх випадкових спокус рекомендується зберігати спокій: до вечора багато хто з ваших і чужих примх перестануть мати значення.

Близнюки

Цей день Близнюкам краще присвятити власним потребам, але з урахуванням обставин. Упиратися в деяких бажаннях, примхах і звичках небезпечно. Якщо попередня доба була складною, сьогодні не завадить зняти зайву напругу, повернути собі моральну і фізичну рівновагу. Підтримувати зв'язки, робити короткі прогулянки і шукати цікаві відомості бажано в першій половині дня.

Рак

У цю добу Раки легко переймаються навколишньою атмосферою, Якщо вона сприятлива і до того ж інформативна, більшість представників знаку проведе день з користю і не буде нудьгувати. Можливо, доведеться обговорити дрібні питання, пов'язані з фінансами. В кінці дня не завадить розвантажити ментальну сферу: якщо уїк-енд був насиченим, надлишок вражень до вечора відіб'ється на вашому душевному спокої.

Лев

Сьогодні Леви зацікавлені в продовженні будь-якої розмови, яка стосується майбутнього, а також зачіпає їх інтереси, вимагає їх думки, коментаря. Зірки підказують, що на змістовні дискусії і продуктивну роботу з інформацією варто розраховувати лише на початку дня. Чим ближче до вечора, тим частіше плани будуть походити на повітряні замки, а частина співбесідників може просто зникнути з горизонту.

Діва

Сьогодні зірки не радять Дівам упиратися у своїх планах і проявляти відкриту ініціативу. Велика ймовірність зайти в глухий кут або випробувати розчарування. Впливати на події багатьом Дівам в цю добу буде простіше «з-за лаштунків», наприклад, через таємний канал зв'язку або цільовое вкидання потрібної теми. Важливі комунікації ефективніше вранці, причому у ваших інтересах дотримуватися в них легкого жартівливого тону.

Терези

День допоможе Терезам зберегти оптимістичний настрій і широту огляду в потрібному напрямку. Також, він дасть час осмислити отриману інформацію і «переварити» враження, якщо останніх виявилося забагато. Якщо за вихідні ви обзавелися рецептами, порадами, вказівками або корисними контактами, зірки не радять прямо сьогодні пускати в хід зв'язку і поспішати застосовувати знання на практиці.

Скорпіон

У цей день Скорпіонам краще відмовитися від ідеї вершити долі і керувати подіями. Залежно від ситуації, сьогодні вигідніше бути авантюристом або фаталістом. Ви відчуєте свободу, знявши з себе відповідальність за події, особливо, за чужі слова і вчинки. Бажано підтримувати зв'язок і вчасно користуватися інформацією, у тому числі рекламною. Не забороняється пожартувати на складні теми.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям варто якомога раніше відгукуватися на пропозиції. Якщо назріває конфлікт, готовність до контакту допоможе зняти напругу і, можливо, запобігти сварці. Чим сильніше ви зацікавлені в діалозі, тим важливіше з самого ранку дати зворотний зв'язок: відправити лист, написати відгук, з'явитися на зустріч. Зробивши свій хід, краще не перехоплювати ініціативу і дати висловитися другій стороні.

Козеріг

Козерогам варто пам'ятати, що сьогодні не до місця зайва серйозність. Не вітається зацикленість на одній темі, дидактичний тон. Навіть важливим думкам краще надати легку форму: так вас швидше почують співрозмовники, особливо, діти і творчі натури. Не варто писати важливі листи і укладати довгострокові договори. Може привернути тема, пов'язана зі здоров'ям, літературною роботою або вихованцями.

Водолій

Водоліям цей день допомагає підтримувати базову душевну гармонію і не звертати уваги на дрібні негаразди, якщо такі мають місце. Найпродуктивнішим періодом доби виявиться ранок. Саме на початку дня варто фліртувати і писати любовні листи, займатися літературною і художньою творчістю, розмовляти на конкретні теми з дітьми, ділитися креативними ідеями, вирушати на прогулянку.

Риби

У цей день Рибам не варто відмовлятися від спілкування, але не завадить дотримуватися в будь-якій розмові простих правил. Наприклад, частіше демонструвати почуття гумору і якомога рідше вдаватися в драматичні деталі своїх таємних переживань. Уміння підтримати легку невимушену бесіду зробить вас бажаним співрозмовником, допоможе взаєморозуміння з домочадцями, дітьми, випадковими гостями, колегами по роботі.


Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: