Вхiд на сайт
Авторизацiя

Владка і Діма збираються на концерт: нове кумедне відео від закарпатського гумориста

Владка і Діма збираються на концерт: нове кумедне відео від закарпатського гумориста

На сторінці Вови Гончарука з'явилося кумедне відео до 28-річчя із Дня Незалежності України.

Сьогодні наша Україна святкує 28 річницю своєї Незалежності. У честь свята українці постять у соціальних мережах різні світлини, де вітають свою рідну державу з цим великим святом. Ужгородський гуморист Вова Гончарук також привітав Україну із Днем Незалежності. На честь свята він випустив нову серію гумористичного серіалу про Владу і Діму. Цього разу парочка збиралася відвідати концерт у честь державного свята.

"Сійо, банда. Сьогодні нашій любій країні - Україні стукнуло 28 років. Вона в нас гарна, багата та безмежно рідна. Сьогодні у всіх куточках світу люди святкують її День Народження. Влада і Діма також вирішили не сидіти вдома і збираються на концерт. Серія #11 - "День Незалежності". P. S. HAPPY BIRTHDAY UKRAINE!" - ідеться у підписі до відео.

У цій серії Владка сварила Діму за "лук", який він обрав собі для того, аби вийти в люди. Літній одяг та величезний синьо-жовтий прапор на спині - Діма називав себе супергероєм, а Владі соромно за свого чоловіка.

Що було далі - дивіться у відео за цим посиланням.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: