Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нелегальних мігрантів та їх провідників затримали на Закарпатті: з іноземцями були діти

Нелегальних мігрантів та їх провідників затримали на Закарпатті: з іноземцями були діти

Про виявлення нелегалів повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора, 23 серпня, до Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників прикордонного загону про те, що біля державного кордону затримано 5 нелегальних мігрантів. Іноземців, серед яких були малолітні діти, супроводжувало двоє чоловіків.

На місце події прибули поліцейські Берегівського відділу. Як з’ясували правоохоронці, громадяни іноземної країни, віком 32, 22, 20 та двоє дітей 2 і 3 роки, мали намір виїхати до країн Європи, нелегально перетнувши державний кордон в Україні.

Двох організаторів переправи, 25 та 24-річних мешканців Берегівщини та міста Ужгород, поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України. Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Іноземців доставлено до пункту тимчасового тримання нелегальних мігрантів Мукачівського прикордонного загону. У поліції з’ясовують причини, обставини та підстави їхнього перебування на території Закарпаття.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: