Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дружина постраждалого в резонансній ДТП ужгородця прокоментувала вихід винуватиці під домашній арешт

Дружина постраждалого в резонансній ДТП ужгородця прокоментувала вихід винуватиці під домашній арешт
Як уже повідомляв "Закарпатський кореспондент", винуватиця резонансної аварії на Слов'янській набережній в Ужгороді - на волі, але під цілодобовим домашнім арештом.

Суд частково задовольнив клопотання адвоката Іванни Костраби. Правозахисник вимагав нічного домашнього арешту, натомість - дівчину відпустили, але під цілодобовий арешт зі спеціальним лазерним браслетом. Дружина потерпілого Олександра Костюка зазначила - чоловік погодився, аби дівчина відбувала таку міру покарання. Під арештом дівчина перебуватиме поки лише до 19 червня. Тоді завершиться досудове розслідуванняі почнеться розгляд справи у суді.

Дружина Олександра Костюка, постраждалого в резонансній ДТП, Юлія, пояснила свою позицію щодо цього на фейсбук-сторінці:

"Наперед прошу всіх не засуджувати, а спробувати зрозуміти. Ми зараз у надзвичайно складному становищі, тож... Я декілька разів зустрічалась з батьками Костраби Іванни. На останній нашій зустрічі її мати запевняла, що її донька усвідомила свої помилки, щиро каїться у заподіяному, а також те, що в неї серйозні проблеми зі здоров'ям. Тож, кожен судить по собі і я очікую від людей того, що даю сама. Я повірила цим словам, адже дуже важко дивитись в повні очі розпачу матері, яка в любій ситуації буде любити свою дитину. З однієї сторони понівечений чоловік, з іншого - мати (сім'я) в розпачі. Також я та сім'я винуватиці ДТП підписали договір про часткове відшкодування збитків, які ми понесли.
Узявши все до уваги, я з Сашком вирішили піти на зустріч сім'ї Костраба. Її адвокат просив нічний домашній арешт з 22 години до 6 годину ранку, але ми вимагали цілодобовий домашній арешт з електронним браслетом! Суд звдовільнив наше прохання.
Олександр Костюк тепер зі своєю родиною, потрохи набирається сил, очікуємо наступну операцію та реабілітацію. Я вірю, що цей шлях, хоч і буде довгим, але дасть свій результат і все в нас буде добре! Дякую всім за підтримку та допомогу на лікування, ми б без Вас не впорались! Ще раз прошу розуміння у кожного з Вас. P.S. розгляд самої справи по суті ще не відбувався, довга судова тяганина ще попереду, тож чекаємо результатів. Кожен ще встигне отримати те, на що заслуговує".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: