Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 13 серпня 2019: кому не пощастить

Гороскоп на 13 серпня 2019: кому не пощастить
Вівторок для багатьох буде вдалим днем, а ось деяким знакам треба остерігатися. Пропонуємо читачеві докладніше дізнатися поради астрологів на цей день.

Овен
Овни, надмірна самовпевненість і дратівливість можуть негативно позначитися на вашій роботі. 13 серпня буде не зайвою підтримка колег.

Телець
Ідея, що прийшла у світлу голову Тельців 13 серпня, може бути успішно здійснена найближчим часом і дуже скоро принесе позитивні результати.

Близнюки
Зірки радять Близнюкам 13 серпня зайнятися своєю роботою. Не намагайтеся вирішити чужі проблеми, якщо вас про це не просять. У разі провалу у всіх невдачах звинуватять саме вас.

Рак
Для Раків 13 серпня стане відмінним днем для початку нових справ. Якщо немає можливості змінити місце роботи, змініть обстановку. Будь-які нововведення підуть вам на користь.

Лев
Левам 13 серпня варто постаратися уникати конфліктних ситуацій і не роздувати їх. Не дозволяйте наростати напрузі в сім'ї. Якщо у вас виникають непорозуміння — вирішуйте їх одразу.

Діва
Дівам 13 серпня посміхнеться фортуна на любовному фронті. І не важливо, чи є у вас пара чи ні. Мила розмова підніме вам настрій на довгий час, тому не соромтеся і виходьте на контакт.

Терези
Терези, 13 серпня — відмінний день для відпочинку. Сходіть із друзями в кіно, музей або кафе. Одним словом, робіть, що хочете, тільки не сидіть вдома в чотирьох стінах.

Скорпіон
13 серпня Скорпіонам не варто намагатися догодити всім, це неможливо. Енергії у вас задосить, так що розподіліть сили розумно, щоб довести до кінця всі заплановані справи.

Стрілець
Стрільці, 13 серпня не поспішайте давати обіцянки друзям зустрітися з ними після роботи. Можливо, у вас з'являться невідкладні справи і зустріч доведеться перенести.

Козеріг
День сприятливий для планування бюджету. Зірки радять Козерогам подбати про заощадження, адже інакше є велика ймовірність, що в майбутньому у них будуть великі і незаплановані витрати.

Водолій
Зірки радять Водоліям 13 серпня не уникати зустрічей з новими людьми. Є велика ймовірність, що вони позитивно позначаться на вашій кар'єрі.

Риби
Риби, якщо у вас з'явиться бажання з ким-небудь поділитися враженнями або обговорити свої проблеми — одразу відмовтеся від цієї ідеї, вона принесе розчарування.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: