Вхiд на сайт
Авторизацiя

Магнітні бурі у серпні 2019: коли варто очікувати метеоудари

Магнітні бурі у серпні 2019: коли варто очікувати метеоудари
Серпень – доволі спокійний місяць, сильних магнітних бур не спостерігається. Попри це, на початку серпня очікується збуренням магнітної сфери.

Два метеоудари очікуються 5 та 6 серпня, йдеться у прогнозі Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Попри це, вони не досягнуть рівня магнітної бурі. Незначні магнітні коливання можливі 7, 11, 12, 13 і 24 серпня.

Медики радять робити зарядку вранці — кілька простих вправ покращать кровообіг, знімуть стрес і звільнять від погодної залежності. Також рекомендується час від часу приймати контрастний душ.

Щоб простіше пережити збурення магнітної сфери – намагайтеся якомога менше перебувати під сонячними променями. Якщо у вас є хронічні захворювання, не забувайте регулярно приймати приписані лікарем медикаменти. Не завадять і заспокійливі засоби. Також уникайте великих фізичних навантажень.

Чи впливають магнітні бурі на самопочуття
Досі немає ґрунтовних досліджень про те, що магнітні бурі впливають на відчуття людини. Прихильники впливу змін магнітного поля переконані, що зміни у магнітному полі впливають на серце та судини, а також на нервову систему.

Метеозалежність – що це?
Це хвороблива реакція організму на зміну погоди, наприклад, перепади атмосферного тиску або температури повітря.

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун застерігає: немає досі підтверджень про шкоду магнітосфери. Попри це, активність Сонця є постійною, а не лише під час магнітних збурень.

Здоров’я 24 радить простежити, чи справді на вас впливає сонячна активність, чи це симптоми інших захворювань, які можливо діагностувати та вилікувати.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: