Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині п’яний водій в’їхав в електричний стовп і втік

На Мукачівщині п’яний водій в’їхав в електричний стовп і втік
У селі Косино на Мукачівщині 9 серпня, ввечері, сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2101» в’їхав на вулиці в електроопору.

Сам стовп удар витримав, але електричні дроти обірвалися. Водій-винуватець аварії втік з місця пригоди.

Про пригоду в поліцію повідомили працівники електромережі, які приїхали в село чинити світло.

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення розшукали винуватця автопригоди, яким виявився житель сусіднього села Обава Мукачівського району. Автомобіль зі слідами ДТП знайшли у нього вдома.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, водійського посвідчення не надав. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за залишення місця пригоди, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, - повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: